Horoskop for Jomfru

23. aug - 22. sep

Månedshoroskop, oktober 2020

Først på måneden bevæger planeten for kærlighed og harmoni, Venus, sig ind i dit tegn, hvilket generelt er godt for økonomien og for at få indsigt. Det er ret sandsynligt at en sød person kommer ind i din sfære af indflydelse på dette tidspunkt og hjælper med at skabe orden og balance.

Hvad der er mere vigtigt er, at din tegnhersker, Merkur, bevæger sig retrograd midt i oktober. Det betyder at denne måned og den næste, vil blive domineret af en uventet udvikling, som helt ændrer dit syn på mange af de meninger og synspunkter du har haft indtil nu. Det er et godt tidspunkt til at fordybe dig i nye emner så som psykologi og astrologi. Det er langt det bedste at følge din egen vej, frem for den officielle opfattelse. Du omfavner provokerende og udfordrende ideer. Denne uventede ændring af begivenheder kan også få indflydelse på kommunikation på andre plan, hvilket bringer en pludselig afbrydelse af en forbindelse til en ven, søskende eller medrejsende.

Der er masser af fokus på selvudtrykkelse og kreativitet i øjeblikket, både i dit eget liv og i livet for andre du holder af. Noget modarbejder spontanitet og der kan være betydelige konflikter og forstyrrelser på det psykologiske plan. Ikke alle er din ven, så træd varsomt.

Dagens Horoskop